Cases

Hjem » Referencer » Cases
Cases2018-11-16T18:30:30+00:00

Her er eksempler på konkrete opgaver, vi løser for nogle af vores faste kunder:

Telmore og Milestone Systems A/S
Ergomentor sikrer at nye medarbejdere sidder godt og kommer godt fra start, også selv om de evt. har fysiske problemer. Desuden leverer vi løbende rådgivning af medarbejdere med arbejdsrelaterede gener og råder HR/indkøb omkring valg af udstyr og møbler. Telmore ligger i Tåstrup, Milestone Systems i Brøndby / Glostrup.

Danmarks Statistik
Jeg har serviceret Danmarks Statistik i de sidste 15 år med løbende rådgivning af medarbejdere med fysiske gener (nakkegener, hovedpine, rygsmerter, musearm mv), rygtræning og nakke-skulderhold, APV, og i forbindelse med forskellige arbejdsmiljø orienterede projekter. Danmarks Statistik har til huse på Østerbro i København.

DJØF
Har siden 2002 tilkaldt mig som ekstern ekspert, når deres egen udmærkede arbejdsmiljøorganisation støder på lidt tungere sager, hvor en medarbejder har alvorlige fysiske gener. DJØF bor i København City.

Eksport Kredit Fonden og Erhvervsstyrelsen
Her kommer jeg fast min. 3 gange om året og løser diverse ad hoc opgaver som tilretning af arbejdspladser og afhjælpning af arbejdsrelaterede gener samt valg af stole – både standardstole og special-stole. Eksport Kredit Fonden har netop købt nye kontorstole, som jeg har været med til at anbefale og efterfølgende indstille til den enkelte medarbejder. Begge virksomheder ligger på Østerbro i København.

EVA – Danmarks Evalueringsinstitut
Jeg kommer fast min. 4 gange om året og gennemgår nye og gamle arbejdspladser, dvs. at min primære funktion er at sikre at arbejdsrelaterede gener forebygges og elimineres. Jeg er ligeledes blevet brugt til at lave APV, holde foredrag og foreslå leverandører til massageordninger og andre serviceydelser. EVA bor også på Østerbro i København.

Kontakt ergomentorVi kontakter dig hurtigt og senest førstkommende arbejdsdag.
 

 

Om ergomentor

“ ergomentor yder uvildig og professionel rådgivning om ergonomi, arbejdsmiljø og forebyggelse af arbejdsskader og nedslidning”