Ergonomisk konsulent

Hjem » Om ergomentor » Ergonomisk konsulent
Ergonomisk konsulent2018-11-16T18:28:57+00:00

Som ergonomisk konsulent og fysioterapeut har jeg speciliseret mig i at rådgive virksomheder og medarbejdere i, hvordan arbejdet kan udføres, uden at kroppen belastes eller slides.

Som ergonomisk rådgiver formidler jeg den viden, der sikrer, at medarbejdrene kan have kroppen med på arbejde, uden at opleve smerter eller ubehag.

Når spændinger og smerter holdes på et minimum, kan de ansatte koncentrere sig om det, de er der for: At passe deres arbejde og være produktive.

Ergonomi er i høj grad et redskab til at minimere sygefraværet.

Har en medarbejder en skade, en sygdom eller et handicap med sig “hjemmefra”, så sørger jeg som ergonomisk konsulent for, at generne holdes på et minimum i arbejdssituationen. Det kan fx gøres ved at udstyre vedkommendes stol med en nakkestøtte, anbefale en speciel mus eller inspirere medarbejderen til mere variation og bevægelse i løbet af arbejdsdagen.

Som ergonomisk konsulent rådgiver jeg om så forskellige ting som arbejdsteknik, indkøb af udstyr, arbejdspladsindretning, arbejdsmiljøarbejde, arbejdsstillinger, træning, siddestillinger, behandling, arbejdspladsvurdering, skærmbriller og syn. Hovedparten af mine kunder ligger i Storkøbenhavn og på Østerbro.

Ergonomi handler om at vælge og/eller tilpasse redskaber og arbejdsprocesser, så de passer til/tåles af den menneskelige krop. Anvendt ergonomi får job og krop til at gå op i en højere enhed.

Kontakt ergomentorVi kontakter dig hurtigt og senest førstkommende arbejdsdag.
 

 

Om ergomentor

“ ergomentor yder uvildig og professionel rådgivning om ergonomi, arbejdsmiljø og forebyggelse af arbejdsskader og nedslidning”