Ergonomisk rådgivning og ergonomisk rådgivning er mange ting – det altafgørende er uvildighed og erfaring.

For at kunne hjælpe en medarbejder, der har fået meget ondt i sin arm af at arbejde med mus, eller kunne hjælpe en rygplaget medarbejder til at holde hele arbejdsdagen, må man vide, hvad der bedst afhjælper generne – hurtigt og effektivt.

Det kræver viden og god dialog med medarbejderen, som jo dels skal have professionel hjælp til at indstille og indrette arbejdspladsen optimalt, og dels skal motiveres til at gøre den nødvendige egenindsats i form af ændrede vaner, variation, øvelser/behandling osv.

Ergomentor har stor viden om stole, ergonomiske mus, skærmbriller, lys mv. Det har vi i mere end 15 år udnyttet til at give vores kunder og deres medarbejdere de bedste råd om, hvordan de hurtigt kommer videre, når kroppen gør ondt pga. det daglige arbejde.

Lad os også gøre en forskel på din arbejdsplads!Warning: file_put_contents(/var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/cache/js-51da3a5b5718d05de085d87e6f5b7597.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 426