Socialrådgiverforeningen - Ergonomisk arbejdspladsgennemgang

Folk har været rigtig glade for dit besøg.

Cille Nevel, receptionist

Pernille Andersen har hjulpet os med opfølgning på en arbejdspladsvurdering

"Vi har oplevet Pernille som imødekommende, saglig og yderst kompetent i sin rådgivning.
Vores medarbejdere har været meget tilfredse med forløbet, og de har fundet rådgivningen nyttig og anvendelig.
Som arbejdsplads har vi kunnet føre Pernilles anbefalinger ud i livet uden videre.
Hendes uvildige rådgivning har sikret en rød tråd i vores arbejde."

Lotte R. Christensen, fuldmægtig Landsskatteretten

Ergonomiforedrag hos Amesto AccountHouse ApS, Herlev

Det var rigtig godt - jeg tror at der var mange, der fik sig en aha oplevelse ... omkring alle de funktioner deres stole har. Kasper Mortensen, Markedschef Amesto AccountHouse ApS

Jeg har kun fået positiv feedback ... Mange har benyttet sig af dine gode råd og har ytret ønske om, at et årligt foredrag, så de gode råd ikke går i glemmebogen :-)

Christina Ringsted, Officemanager Amesto AccountHouse ApS

Du kommer med en oprigtig interesse i at afhjælpe de problemer den enkelte medarbejder sidder med.
Den tilbagemelding, jeg altid får, er at det er fantastisk at møde en person, der ved hvad hun taler om, og som gør en kæmpe forskel allerede ved det første møde.
For mig, som bestiller dig, er det fantastisk at opleve, at jeg får besøg af en konsulent, der ikke med det samme fortæller mig, at jeg skal købe nye stole, mus osv. Du er rigtig god til at finde på alternative løsninger, før du foreslår indkøb af nyt møblement.
Jeg har altid været super tilfreds med dit arbejde og den service, du leverer. Det er derfor, at du er den, jeg altid ringer til, når jeg hører, at der er nogle, der har problemer med deres arbejdsstation.

Gitte Barfoed, tidl. HR Manager i World Online Danmark A/S, Tiscali A/S og Telmore A/SKlik her for at se hele ergomentors referenceliste:


Kontakt ergomentor


Warning: file_put_contents(/var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/cache/js-51da3a5b5718d05de085d87e6f5b7597.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 426