Ergomentors fornemmeste opgave er at klæde virksomheden og medarbejderne på til i fællesskab og hver for sig at fremme trivslen og det gode arbejdsmiljø.

Vores udgangspunkt er, at der er et stort potentiale i at få indstillet de eksisterende møbler rigtigt, og i at få inspireret og motiveret medarbejderne til selv at handle i retning af mere variation og bevægelse. Vi klæder den enkelte medarbejder på til at passe på sig selv og samtidig arbejde effektivt.

Ergomentor arbejder pr. automatik efter ”de forhåndenværende søms princip” – vi fokuserer først og fremmest på at få det optimale ud af eksisterende møbler og udstyr.

Har jeres virksomhed behov for nye møbler eller nyt IT-udstyr, rådgiver vi om, hvordan I får størst mulig funktionalitet i forhold til prisen. Denne rådgivning er naturligvis uvildig. Læs mere om vores indkøbsrådgivning her.

 


Om ergomentor

“ ergomentor yder uvildig og professionel rådgivning om ergonomi, arbejdsmiljø og forebyggelse af arbejdsskader og nedslidning”

læs mere                                                                                                             


Warning: file_put_contents(/var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/cache/js-51da3a5b5718d05de085d87e6f5b7597.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 426