Indenfor de sidste 3 år har ergomentor udviklet og implementeret selvtræningsprojekter hos Kammeradvokaten, Milestone Systems, Teknisk Landsforbund og Danmarks Statistik. I 2017 producerer vi bl.a. en række træningsprogrammer til kopirum og kaffekøkkener i Erhvervsstyrelsen.

Vi leverer også inspirerende foredrag om kontorergonomi, museskader og forebyggelse af arbejdsrelaterede gener, praktisk undervisning i løfte- og forflytningsteknik samt effektiv rygtræning og holdtræning med elastikker.

Vores populære foredrag om kontorergonomi giver inspiration og fælles viden mht. indstilling af stol og bord, gode arbejdsstilllinger, variation, skærmbriller og lys samt trick til at undgå musegener, kontornakke og hovedpine.

Ergomentor har stor succes med rygtræning og nakke-skulder-hold på virksomheder. Træningen er skånsom og tager afsæt i den nyeste forskning. Øvelsesvalget tilpasses individuelt og varierer fra gang til gang. Træningen sigter på at give større styrke, udholdenhed og smidighed.

Medarbejderudtalelser om ergomentors elastiktræning:

”Jeg er meget glad for variationen: Man skulle ikke tro, at man kan lave så mange, forskellige øvelser for så få legemsdele”

”Rigtig god instruktion. Jeg får overskud og mere energi – det er bare fantastisk”.

Medarbejderudtalelser om ergomentors rygtræning:

”Antal sygedage grundet rygsmerter er minimalt”

”Gode individuelle tips og stor indlevelsesevne. Fravær af smerte giver overskud til at fokusere. Træningen er ugens højdepunkt”.

ergomentor har stået for både elastik og rygtræning på Danmarks Statistik 1 gang om ugen i mere end 18 år.Warning: file_put_contents(/var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/cache/js-51da3a5b5718d05de085d87e6f5b7597.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/mediestorm/ergomentor.dk/www/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 426